Cautare

1353 de rezultate pentru "biteco mall city sibiu" (5.45 secunde)
DAN D.FARCAS) In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte in ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse in cadrul unei manifestari de mare anvergura, in Mexico City, pe 5 mai, in prezenta a numerosi ufologi de renume.
Este vorba despre Adrian Nicolae Alistar, administrator de fapt al SC SAND CONSTRUCT SRL si asociat la SC CITY CONSTRUCT SRL, ambele din Bacau, Vasile Sorin Bardasu, asociat la SC SAND CONSTRUCT SRL, si Liviu Agaleanu, asociat si administrator la SC SAND CONSTRUCT SRL si SC CITY CONSTRUCT SRL, acuzati pentru evaziune fiscala si uz de fals, respectiv Marin Buscu si Vasile Viorel Cinca, reprezentanti fiscali ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, in sarcina carora s-au retinut mai multe infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si complicitate la evaziune fiscala.
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Baneasa ramane pe primul loc Baneasa Shopping City a ramas si anul trecut cel mai mare centru comercial din Capitala, cu o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro. ... Baneasa Shopping City:
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013. ... Bullet For My Valentine este cea de-a doua trupa anuntata de organizatorii festivalului Rock The City, alaturi de Rammstein.
Extrasa de pe albumul Eternal Return, cel mai recent material lansat de catre trupa byron, piesa City on Fire beneficiaza de un videoclip in regia lui Barna Nemethi.
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. ... Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City; ... Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City care ofera consiliere gratuita permanenta;
Bucharest City Tour, reluat de la 1 iunie. ... Cristina Macuc) Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat ca a reluat, la 1 iunie 2018, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour (tip Hop-On-Hop-Off) cu 4 autobuze double-decker.
Dezvoltatorul BelRom va demara constructia unui nou mall in Capitala in cea de-a doua jumatate a acestui an, in cartierul Colentina. Un nou mall isi va face aparitia pe harta Bucurestiului anul viitor.
Acesta va fi amplasat in cel mai nou centru comercial din nordul capitalei, Promenada Mall, pe Calea Floreasca. ... Noul magazin din Promenada Mall este al 9-lea magazin din Bucuresti si al 60-lea din tara, Deichmann dorind sa fie cat mai aproape de toti fanii sai.
Constanta, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Galati, Ramnicu Valcea si Sibiu. ... In Bucuresti, existau trei magazine Time Out, doua in centrele comerciale Bucuresti Mall si City Mall, si unul pe bulevardul Magheru, in zona Piata Romana.
In aceasta luna, PROFI a deschis 15 magazine dintre care 8 sunt operate in format Loco, patru in format City si trei in format Standard. ... Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl.
TAROM va anula o serie de curse interne si externe programate pentru lunile august si septembrie din si catre Aeroportul Sibiu, ca urmare a inchiderii temporare a aerogarii, din motive tehnice.
SIBIU. ... Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov.
Liderul PSD a efectuat, insotit de cei 31 de senatori social-democrati, o deplasare in judetul Sibiu, pentru a se intalni cu localnicii din colegiile arondate Circumscriptiei electorale nr. 34 Sibiu.
Cele mai multe produse traditionale, la Sibiu Cele mai multe produse traditionale se pare ca se gasesc in judetul Sibiu. Printre acestea se numara zacusca ardeleneasca, berea, mierea de albine, pasta de mici, cremvurstii, diverse sortimente de paine, printre care painea cu cartofi si bineinteles traditionala branza de Sibiu.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Va fi foarte greu cu Sibiu.
google-analytics.com